Full fart på Myran!

Tiden går fort, nu är det redan slutet av februari. Verksamheten rullar på och vintern kom till slut.Vi har förändrat miljön inomhus, bla gjort plats för våra nya ljudlösa klossar som verkligen lockar till bygglek.

I en annan del av lokalen, har vi påbörjat ett arbete/projekt med att göra ett hus av vår lilla avskärmade hörna. Barnen har bestämt vad som ska göras och vi åkte till färghuset för att välja färg och tapet. Det var svårt med de demokratiska reglerna för vad som skulle väljas men samtidigt så roligt att det är på “riktigt”.Vi har kunnat åka stjärtlapp i Slottsbacken flera gånger och i stadsparken har vi den mysiga lilla isbanan som vi också kunnat utnyttja.Skotta snö och spela “innebandy” ute, är aktiviteter som är roliga när vi är kvar på gården. Leka kull i en snölabyrint, en cirkel som delas in i fjärdedelar, blir det när snön ligger orörd och man kan stega upp banan/labyrinten.Februari 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *